lørdag 30. mai 2009

Sommer og sol.....

Denne herlige sommerdagen har jeg solet meg og grillet på terassen sammen med min kjære. Senere tok vi en sykkeltur til frognerparken. Kan livet bli noe bedre enn det???På bildet er en kikoy som jeg kjøpte på min utrolige reise i Kenya for to år siden. Den er egentlig forbeholdt menn og de bruker den som en kledning rundt livet. Jeg likte de duse fargene, og kjøpte dermed den istedet for kangaen som er for kvinnene. Den har perfekt størrelse og jeg bruker den til alt fra f.eks. som et stort skjærf, bekledning på stranden eller som i dag for å ligge på oppå solsengen. Perfekt å ha med seg på reiser.

Kremen i krukken heter africa spa og er en fot- og handkrem fra bodyshop. God å ha nå som fotene skal vises frem i lekre sandaler.

Mine to stoltheter- kjæresten og sykkelen som han gav til meg i gave. Gammel DBS sykkel med alle orginale deler. Og mens jeg venter på å finne den perfekte sykkelkurven får jeg nøye meg med denne sorte vesken i flettet plastik fra ikeas sommersortemang. Plass til alt vi trenger for piknik i parken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar